Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow Назад

Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow

1-4 лютого в Міжнародному виставковому центрі в Києві при підтримці RIA.com пройшла провідна Міжнародна виставка подарунків та товарів для дому
Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow

    1-4 лютого в Міжнародному виставковому центрі в Києві при підтримці RIA.com пройшла провідна Міжнародна виставка подарунків та товарів для дому ProMaisonShow, яка є основною закупівельною платформою для представників оптових і роздрібних мереж, магазинів подарунків і товарів для дому.
Image title    У виставці прийняли участь 135 компаній з України, Білорусії, Угорщини та Турції, які продемонстрували відвідувачам останні новинки продукції та відомі бренди. Так, широкий асортимент бізнес-сувенірів та ексклюзивних подарункових ліній був представлений компаніями Ty.inc, ItalyGifts, Stvol, Desissan, Masterkrami, «Аркуш Трейд», «Івман». Стильні та креативні сувеніри, іграшки, статуетки запропонували компанії YoungPig, IdeaShop, Davana, SuperMagnit, «Заморські подарунки», «Образ Жизни», «Фабрика Сувенір», «Слов’янський подарунок», «Сакура». Багатий вибір подарункової упаковки та товарів для флористики був представлений компаніями Flocase, Unison, Завод декоративної упаковки President, «Гулівер». Прикраси, біжутерія, стильні вироби з натуральних каменів, модні аксесуари були представлені на стендах компаній: BlueDolphin, Rosesilver, «Сувенір Престиж». Не залишили без уваги відвідувачів стенди компаній CubsUa, LeBlanc та Bonjour Cova, де були представлені різноманітні саше, парфумована вода та ароматизовані кубики для аромаламп. Доповнили експозицію унікальні та ексклюзивні авторські вироби, які представили майстри народних промислів, декоративно-прикладного мистецтва та рукоділля: Романів Галина, Гончаренко Тамара, Лопух Тамара, Мишко Оксана, Нелі Реутова, Бугайченко Олена, а також «Магазин Ангелів», магазин «Кокон», «Умнічка», АРТ студія «Кудесниця», творча Майстерня «Каст», «Коло Воріт», ТМ «Чудесіна», «Ательє Авторських Аксесуарів» та інші.
Image title    Новинки декору та предметів інтер'єру, сезонний декор, освітлення для приміщень запропонували компанії Brille, B&B Design, FlowersDecor, Scorpio, LoraShen, Family Decor, Teamo, Illuminance. Нові колекції домашнього текстилю для домашнього вжитку та готельно-ресторанного сектору із високоякісних тканин провідних європейських виробників представили компанії LiMaSo, Zebracase та «Активтрейд».
    Якісний та зручний кухонний посуд і аксесуари були представлені угорською компанією Berlinger Haus. Набори посуду, сковороди та сотейники, посуд для чаю та кави, аксесуари для кухні, набори для барбекю, різноманітні підставки та товари для випікання були представлені компанією Fissman, яка уже давно завоювала прихильність багатьох домогосподарок своїм яскравим дизайном та якістю. Порадували відвідувачів лімітовані фірмові колекції посуду Boltze Нome в дусі Провансу, стилів шебби шик і рустик, які не тільки надихають, але і втілюють мрію про затишну домівку.
    Широка гамма виробів з кришталю та скла для сервірування столу і оформлення інтер'єру, оригінальні сувеніри та подарункові набори, ексклюзивні вироби з кольорового скла були представлені компанією «Татіус Ком» та ФОП Бичок І.І., які є офіційними представниками білоруського заводу «Неман». Вперше, на виставці був представлений кухонний посуд турецької торгової марки ТАС, в ассортимент якої увійшли: порцелянові сервізи, кухонний посуд з тефлоновим покриттям та столові прибори. Різноманітні чашки, стакани, набори посуду з високоякісного фарфору та скла, кухонні аксесуари, а також посуд для запікання та зберігання продуктів запропонували компанії ВТК «Гласс Трейд», O’len’s, Tupperware, EcoVista.
    Різноманітні вироби з пластика побутового призначення, побутова хімія, товари для прибирання, а також горщики для квітів, вироби для саду та городу з полімерних матеріалів представили виробничі підприємства «Консенсус», ТД «Попелюшка», «Пласт Груп», «Х.І.Т», «Данков», «Склоприлад», «Гігієнікс», «Медекс».
    Вперше в рамках виставки відбувся Всеукраїнський конкурс на визначення кращих зразків посуду з національними мотивами «ЕтноПосуд-2017», в якому 27 гончарів та майстрів декоративно-прикладного мистецтва з різних куточків України представили зразки традиційного, дизайнерського та промислового посуду з використанням української орнаментики та національної символіки.  За результатами оцінювання експертної комісії, переможцями стали: Івашків Сергій (м. Червоноград, Львівська область), Предко Зоя (м. Васильків, Київська область), ТОВ «Погребищенський завод» Ідеал» (м. Погребище, Вінницька область)
В рамках конкурсу в режимі нон-стоп проходили майстер-класи Володимира Довгана, Руслана Друк, Сергія Івашківа, Сергія та Світлани Погонець, які демонстрували відвідувачам тонкощі гончарного ремесла та народження посуду. Всі бажаючі мали змогу власноруч попрацювати з гончарним колом та глиною.
Image title    Традиційно, виставку супроводжувала насичена ділова програма. Бізнес-консультант Світлана Прохоровська на семінарі висвітлила роздрібні тренди 2017 року, акцентувала увагу слухачів на скриптах продажів. З успіхом пройшов дводенний лекторій від викладачів Європейської Школи Дизайну. Не залишили байдужими відвідувачів майстер-класи по флористичному мистецтву від Марини Семків, Ольги Знак, Марії Кривобок та Тетяни Нечипорук.
Одночасно в ці дати відбулася спеціалізована виставка садово-паркового благоустрою Outdoor Trade Show, де до уваги відвідувачів був представлений широкий спектр товарів і послуг для благоустрою відкритих майданчиків.
За 4 дні роботи з експозицією ознайомилися представники оптових і роздрібних мереж, серед яких: Fozzy Group, Leroy Merlin, Rozetka, «Аракс», ТЦ «Даринок», «Епіцентр», «Епіцентр Деко», «Турецький Вал», «Фуршет», «СТГ», «Караван», «Олді», «Економ», «Ашан», «Дитячий Світ», «Буква», «Домолюкс», «Новус Україна», «Посудна Лавка» та інші.
    Компанія «Парус Експо Медіа» - провідний оператор високоефективних виставкових та медіа проектів України, висловлює щиру подяку експонентам і партнерам за сприяння в проведенні виставки ProMaisonShow!

Генеральний інформаційний спонсор: журнал «Ідеальний дім»
Офіційні медіа-партнери: журнали «Chercher la femme», PROMaison
Міжнародний інформаційний партнер: журнал «КаБаРе / Шик»
Спеціалізований інформаційний партнер: флористичний проект Flower show
Інформаційна підтримка: DECOR.ua, DomusDesign, GiftReview, HomeInterior, ID Design, LeClassique, Luxury, Nova, NM House, Posudka.ru, Ria.com, «БудЕксперт», uFest.in.ua, «Все про рукоділля», «Ідеї Вашого Дому», «Кераміка: стиль і мода», «КОМПАСС Україна», «Ландшафт і архітектура», «Мій прекрасний сад», «Світ проектів», «О'блік», «Прес Біржа», «Садовед»
До зустрічі 13-16 вересня на провідній виставці подарунків і товарів для дому ProMaisonShow!

Прес служба:
ТОВ «Парус Експо Медіа»
+38 (044) 484-68 91
e-mail: pr@pem.com.ua
www: pem.com.ua

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье