Спеціалізована виставка туристичних послуг та товарів «ЯРМАРОК ПОДОРОЖЕЙ-2017» Назад

Спеціалізована виставка туристичних послуг та товарів «ЯРМАРОК ПОДОРОЖЕЙ-2017»

21-23 квітня 2017 року у м. Запоріжжя при підтримці RIA.com відбудеться спеціалізована виставка туристичних послуг та товарів «Ярмарок подорожей-2017».
    21-23 квітня 2017 року у м. Запоріжжя при підтримці RIA.com відбудеться спеціалізована виставка туристичних послуг та товарів «Ярмарок подорожей-2017».
    Організатор заходу – Запорізька торгово-промислова палата, за підтримки Запорізької обласної державної адміністрації, Асоціації індустрії гостинності України, Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні, Української Асоціації Активного та Екологічного Туризму, Комітету підприємців туристично-готельної індустрії при ТПП України.
Метою запланованої виставки є комплексна презентація можливостей проведення вільного часу для мешканців Південного Сходу України (виїзний та внутрішній туризм, відпочинок), а також представлення в концентрованому вигляді актуальної інформації щодо стану галузі, пропозицій та попиту на окремі види туристичного продукту.
Image title    Основні розділи виставки:
- Туристичні оператори та агенції
- Туристичні організації (міжнародні, національні, регіональні, галузеві)
- Зелений, еко та етнотуризм
- Активний відпочинок, спортивний та пригодницький туризм
- Проживання / розміщення
- Країни та регіони
- Визначні місця, розваги
- Товари для відпочинку та туризму
- Транспортні послуги
- Діловий туризм
- Інформаційні технології (он-лайн бронювання, інтерактивні додатки)
- Медичний туризм
- Супутні послуги (страхування, банки)
- Харчування
- Освіта в галузі туризму

    На виставці планується проведення ділової та розважальної частини з презентаціями, семінарами, майстер-класами, конкурсами.
Участь у виставці «Ярмарок подорожей – 2017» – це широкі маркетингові можливості: підвищення впізнаваності бренду, заява про себе, як про успішну компанію, збільшення та розширення географії продажів, змога дізнатися більше про клієнтів та їх очікування, презентація нових продуктів та послуг, нові ділові контакти та вивчення конкурентів.

Організаційний комітет
Запорізька торгово-промислова палата

тел.: + 38 (061) 213-50-26, (099) 77-96-431
e-mail: forum_ztpp@i.ua, www.expo.zp.ua

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье